Main » 2012 » May » 17 » După “Avatar”, James Cameron va regiza “The Informationist”
6:22 PM
După “Avatar”, James Cameron va regiza “The Informationist”
Chiar dacă James Cameron a fost ocupat în ultima vreme cu explorarea adâncurilor (a coborât în Groapa Marianelor), celebrul regizor își va îndrepta în curând atenția spre sequel-urile Avatar 2 și 3, care vor fi filmate simultan. Mai mult decât atât, Cameron știe deja și ce proiect va lua în primire după ce va spune adio populației Na’vi.

Lightstorm Entertainment a cumpărat drepturile de adaptare a romanului The Informationist, publicat de Taylor Stevens în 2011, iar James Cameron va regiza și produce acest proiect, împreuna cu partenerul său de la Lightstorm – producătorul Jon Landau.

Cartea o are în centru pe Vanessa Munroe, o specialistă în informații, care este angajată de un miliardar din Texas să o găsească pe fiica lui, dispărută în Africa în urmă cu 4 ani. Specialista ajunge astfel în locurile unde a copilărit, unde se confruntă cu un trecut pe care a încercat să-l uite. Landau a descris protagonista ca fiind: un amestec între Lisbeth Salander și Jason Bourne.
Cameron va regiza thriller-ul The Informationist pentru 20th Century Fox, după ce va încheia munca la Avatar, conform comunicatului de presă emis de Lightstorm Entertainment. Cea mai optimistă estimare,având în vedere că realizarea celor două sequeluri va dura cel puțin 4 ani, ar fi ca noul proiect al regizorului să intre în producție în 2016.

Vanessa Munroe a lui Taylor Stevens este o eroină complexă și intrigantă, cu o minte agilă și sete de aventură. La fel de fascinant mi se mai pare la ea viața emoțională și povestea ei neașteptată de dragoste, a mărturisit Cameron.
Anterior se zvonea că James Cameron va adapta manga Battle Angel Alita după Avatar, însă, până la alte schimbări de plan (în patru ani se pot întâmpla multe), The Informationist rămâne următorul său proiect. Filmul are potențial să devină o franciză, având în vedere că autoarea a publicat anul acesta o continuare a romanului.
Category: uCoz | Views: 926 | Added by: Muşatinu | Tags: uCoz | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
[Raporteaza]
Name *
Email (will not be published) (required)
website
Code *: